Over ons

Ten Broeke is een familiebedrijf dat gedreven wordt door, nuchterheid, betrouwbaarheid en betrokkenheid. Deze drie kernwaarden zijn het fundament van elke relatie die we opbouwen. Sinds de start van het bedrijf hebben we onze no-nonsense mentaliteit hoog in het vaandel staan en gehouden. Mede hierdoor heeft de organisatie successen behaald, maar ook hechte banden opgebouwd met klanten, leveranciers en collega’s.

Bij Ten Broeke geloven we in het belang van eerlijkheid en het recht-door-zee principe. We doen wat we zeggen en we zeggen wat we doen. Deze betrouwbaarheid vormt de kern in alles wat we ondernemen, of het nu gaat om het leveren van hoogwaardige producten of het bieden van uitstekende service aan onze klanten. Ten Broeke streeft en gelooft in het opbouwen van duurzame relaties met al haar partners.

Echter is Ten Broeke meer dan een bedrijf: we zijn een familie. Onze informele sfeer zorgt ervoor dat iedereen zich welkom voelt, zichzelf kan zijn en hebben we respect voor elkaar. We delen successen, steunen elkaar in uitdagingen en streven ernaar om samen te groeien, zowel professioneel als persoonlijk. Ten Broeke gelooft erin dat deze sfeer bijdraagt aan het behalen van succes.

Hoe kunnen we u helpen?

We komen graag met u in contact om te bespreken hoe we u van dienst kunnen zijn.
Direct contact
De Laarberg
Redoute 18
7141 JW Groenlo
© Ten Broeke 2024 Privacyverklaring | Algemene voorwaarden