Over ons

Historie

2006

Ten Broeke is in 2006 opgericht onder de noemer Ten Broeke Kunststofleidingen, een bescheiden onderneming gehuisvest in een compact pand met een team dat gedreven werd en wordt door passie en toewijding voor de installatiebranche. In dit jaar legde de organisatie een stevig fundament en een betrouwbare basis om door te kunnen groeien.

2011

In dit jaartal verhuisde Ten Broeke Kunststofleidingen naar een ruimer pand, dit was een teken van groei. Het bedrijf heeft zich gepositioneerd in de markt, waardoor meer capaciteit benodigd was. Het assortiment werd verbreed en verdiept, waardoor Ten Broeke Kunststofleidingen haar klanten beter en sneller kon voorzien van installatiematerialen. In dit jaar maakte het bedrijf haar eerste stap richting de toekomst.

2012

De organisatie onderging in dit jaartal een transformatie, waarbij de naam werd gewijzigd naar Ten Broeke Technische Groothandel. Na een bewogen periode van 7 jaar, gekenmerkt door hard werken, ontwikkeling, groei en succes was het bedrijf toe aan een overkoepelende naam.

2021

Ten Broeke Technische Groothandel groeide door, waardoor het bedrijf toe was aan meer ruimte en capaciteit. De onderneming besloot in dit jaar om het bestaande bedrijfspand uit te bereiden. Een nieuwe hal werd aan het bestaande pand gebouwd, wat wordt gebruikt voor goederenontvangst, voorraad en productie.

2024

In dit jaar zette Ten Broeke een grote stap voorwaarts in modernisering en innovatie. De onderneming koos voor een simpele maar overkoepelende naam, namelijk Ten Broeke. Hierbinnen vallen de drie hoofddiensten van het familiebedrijf, groothandel, prefab en verhuur. Samengaand met de naam heeft de organisatie met trots ook een fris en nieuw logo doorgevoerd. Het nieuwe logo belichaamt de kernwaarden van Ten Broeke: betrouwbaar, nuchter en betrokken. Verder heeft het bedrijf een volledig geavanceerd ERP-systeem geïmplementeerd om efficiënter te kunnen werken en de dienstverlening naar een hoger niveau te tillen. Tot slot heeft de organisatie ook een gloednieuwe website gelanceerd. Ten Broeke kijkt met trots terug op deze mijlpalen en staat klaar om de toekomst tegemoet te treden met vernieuwde energie en vastberadenheid.

Hoe kunnen we u helpen?

We komen graag met u in contact om te bespreken hoe we u van dienst kunnen zijn.
Direct contact
De Laarberg
Redoute 18
7141 JW Groenlo
© Ten Broeke 2024 Privacyverklaring | Algemene voorwaarden