Prefab

Met passie en trots levert en produceert Ten Broeke Prefab hoogwaardige installaties aan de klant voor verschillende bedrijfstakken binnen onze branche. Ten Broeke Prefab is een essentieel onderdeel van het dienstenaanbod van Ten Broeke, waarbij vakmanschap, inzicht en efficiëntie samenkomen om hoogwaardige installatiesystemen te produceren.

Ten Broeke Prefab ontzorgt de klant met berekeningen en calculaties van projecten. Onze vakmensen staan voor u klaar om u te voorzien van advies en prefab, wat aansluit op uw projectvereisten. Of het nu gaat om een standaard ontwerp, gedetailleerd ontwerp of een ontwerp dat een oplossing vergt, we zetten ons in voor het leveren van prefab installaties die voldoen aan de verwachtingen en specificaties van onze klant. Ten Broeke Prefab levert installaties aan zowel grote als kleine woningbouw en utiliteitsprojecten door heel Nederland.

Doordat Ten Broeke beschikt over zowel een groothandel als een prefab afdeling kan er snel geschakeld worden en zijn wij een flexibele handelspartner voor de klant. Ten Broeke Prefab begrijpt het belang van tijdige leveringen en strakke projectdeadlines. Hierdoor zetten wij in op een samenwerking met korte lijntjes en een efficiënt productieproces.

Hoe kunnen we uw project voorzien van prefab?

We komen graag met u in gesprek om te bespreken hoe we onze kwaliteiten kunnen inzetten om uw project te kunnen voorzien van prefab, wat aansluit op uw projectvereisten.

Een greep uit onze projecten

Direct contact
De Laarberg
Redoute 18
7141 JW Groenlo
© Ten Broeke 2024 Privacyverklaring | Algemene voorwaarden