Ten Broeke lanceert een nieuw ERP-systeem om bedrijfsprocessen te optimaliseren

Ten Broeke heeft in de afgelopen periode grote stappen voorwaarts gezet in het moderniseren en optimaliseren van haar organisatie; het bedrijf heeft met succes een geavanceerd ERP-systeem geïmplementeerd, gericht op het verbeteren van efficiëntie, het stroomlijnen van processen en het bieden van een nog betere service aan haar klanten.

Het nieuwe ERP-systeem is zowel een mooie mijlpaal als een mooie stap richting de toekomst. Met deze geavanceerde technologie kan Ten Broeke haar interne activiteiten naadloos integreren en optimaliseren, wat resulteert in verbeterde voorraadbeheerprocessen, geoptimaliseerde logistiek en snellere doorlooptijden.

Het geïmplementeerde ERP-systeem biedt Ten Broeke een scala aan functionaliteiten, waaronder geautomatiseerde voorraadbeheer, gegevensanalyse en uitgebreide rapportagemogelijkheden. Deze functies zullen Ten Broeke helpen om snel in te spelen op veranderende marktomstandigheden en om beter geïnformeerde beslissingen te nemen op basis van nauwkeurige gegevens.

De implementatie van het nieuwe ERP-systeem was het resultaat van een nauwe samenwerking tussen het interne team van Ten Broeke en de externe experts. Gedurende het proces werd er aandacht besteed aan het trainen van medewerkers, om ervoor te zorgen dat zij vol vertrouwen met het nieuwe systeem kunnen werken.

Het nieuwe ERP-systeem is een versterking voor de technische groothandel van Ten Broeke. Dit initiatief onderstreept het voortdurende streven van Ten Broeke om een moderne groothandel te zijn, die streeft naar innovatie en klantgerichtheid.

Direct contact
De Laarberg
Redoute 18
7141 JW Groenlo
© Ten Broeke 2024 Privacyverklaring | Algemene voorwaarden